Willeke Hammink-Nikkels | Schoonheidsspecialiste

Een bezoek aan de schoonheidsspecialiste is meer dan alleen je uiterlijk. Want hoewel je huid en schoonheid voorop staan en de schoonheidsspecialiste de professional in huidverzorging is, vind ik dat het ontvangen van een gezichtsbehandeling veel meer is. In de stoel van de schoonheidsspecialiste kom je tot jezelf en mag je even genieten.

Ik ga regelmatig naar de schoonheidsspecialist. En dat doe ik al jaren. Ik kan me de eerste keer nog goed herinneren. Ik was 14 en kreeg een gezichtsbehandeling cadeau van mijn moeder. Ik ging zitten in de stoel, deed mijn ogen dicht en liet alles over me heen komen. Het was heerlijk om te voelen hoe mijn gezicht door die zachte handen verzorgd werd. En na de behandeling had ik een stralend gezicht en glanzende huid. Maar vooral had ik een grote lach op mijn gezicht. Dat uurtje op de stoel van de schoonheidsspecialiste had me goed gedaan.
En dat is precies wat er in de stoel gebeurt, het enige wat je hoeft te doen is te zitten, je ogen te sluiten en de goede zorg te ontvangen. Als ik op de stoel lig laat ik alles even los en vergeet de tijd. Het enige wat ik doe is genieten.

behandeling-epilerenharsen

En zal ik eens wat vertellen?

Als ik aan het werk ben in mijn eigen schoonheidssalon in Deventer en de hele dag mensen in mijn stoel ontvang? Dan geniet ik net zoveel, maar op een andere manier. Ik vind het plezierig om met mijn vak bezig te zijn. En ga helemaal op in mijn werk. Als ik een ontspannende gezichtsmassage geef of reinigende behandeling doe, is dat het enige waar ik mee bezig ben. Ik vind het zo fijn om te doen en het is zo leuk om mensen tot rust te zien komen en hun huid te zien opknappen, dat ik soms gewoon de tijd vergeet.

Mijn werk in mijn schoonheidssalon Zen Beauty Zone in Deventer maakt me gelukkig.

Misschien is dat wel wat er in de zen meditatie met geven en ontvangen bedoeld wordt.

CONTACT INFORMATIE

ZenBeautyZone

Louis Pasteurstraat 10-S
Eerste verdieping
7415 EP Deventer
BTW nummer: NL001587598B82
KvK: 08127847

Telefoon 06-29045096

E-mail info@zenbeautyzone.nl

Openingstijden schoonheidssalon:
Maandag  –  09.00 – 18.00
Dinsdag  –  Gesloten
Woensdag  –  09.00 – 18.00
Donderdag  –  09.00 – 21.00
Vrijdag  –  Gesloten
Zaterdag  –  09.00 – 17.00
Zondag  –  Gesloten