Het oog wil ook wat

De ogen verdienen altijd extra aandacht. Verminder rimpeltjes en hydrateer de dunne huid met een goede oogcrème. Zelf gebruik ik ’s ochtends liever een gel omdat dat vochtafvoerend werkt.

Voor de ultieme herfst look, laat je je wimpers mooi krullen om ze langer en voller te laten lijken en je ogen groter. Met de iCurl heb je wekenlang mooie gelifte wimpers zonder dagelijks de krultang te hoeven gebruiken.

Je wimpers verven. Bij ZenBeautyZone kun je natuurlijk terecht voor een goede wimperkleur, mooi donker vanaf de aanzet. Nieuw is tegenwoordig de semi permanente mascara. Dit is een wimpercoating die elk wimperhaartje zo dik maakt als je zelf wilt. Het blijft minimaal 3 weken zitten, is dikker en sprekender dan wimperverf, loopt niet uit en 100% waterproof.

Net als je hoofdharen, zijn ook je wimperharen gebaat bij een goede verzorging. Een goede, intensieve nachtverzorging is het Revitalash wimperserum. Het verlengt, stimuleert de groei en maakt de wimpers voller en intenser van kleur. Een combinatie van vitamine A en C beschermt de huid rondom de ogen.

Hou het verder lekker natuurlijk door je wenkbrauwen wat voller te laten en iets te temmen en te kleuren met een getinte wenkbrauwgel. Geef je oogleden een subtiele glans met de snelle, langhoudende Lux-stick van Mineralogie.

Ook kunt u bij ons terecht voor Cosmetische en Medische pigmentatie. Permanente Make up is een behandeling waarbij d.m.v. kleine naaldjes pigment in de huid wordt ingebracht. Denk hierbij bijvoorbeeld aan mooie wenkbrauwen of een mooie strakke eyeliner. Alle nieuwe behandelingen worden in 2 of 3 keer gezet. Dit om het mooiste resultaat te verkrijgen. Wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op en laat u informeren over de mogelijkheden.

24 oktober is PMU specialiste Mariska weer bij ZenBeautyZone

Collage willeke

CONTACT INFORMATIE

ZenBeautyZone

H.G. Gooszenstraat 1
Eerste verdieping, kamer 18
7415 CL Deventer
BTW nummer: NL001587598B82
KvK: 08127847

Telefoon 06-29045096

E-mail info@zenbeautyzone.nl

Openingstijden schoonheidssalon:
Maandag  –  Gesloten
Dinsdag  –  Gesloten
Woensdag  –  09.00 – 18.00
Donderdag  –  09.00 – 21.00
Vrijdag  –  09.00 – 18.00
Zaterdag  –  09.00 – 17.00
Zondag  –  Gesloten