Annayake facewash in de sportschool

sporten-met-make-up

Ik ben Willeke en ik ben dol op sporten. Al vind ik van mezelf dat ik er niet zo heel goed in ben. Ik sport omdat ik het echt leuk vind. Vooral hardlopen, het liefst in de miezer door het bos om maar zoveel mogelijk zuurstof op te pikken. Daarnaast volg ik groepslessen, zoals spinning, zumba, core, crossgym, bootcamp bij de sportschool. Fitnessen vind ik niks aan, dus dat doe ik ook niet.
Mountainbiken lijkt me heerlijk. Helaas heb ik niet zo’n fiets en ik ben een beetje bang dat ik een keer over de kop zal vliegen, in de kreukels kom te liggen en dan niet kan werken. Dat kan ik me niet permitteren, want ik heb mijn eigen schoonheidssalon bij Douglas. Op dinsdag ga ik hardlopend naar de sportschool en doe daar crossgym of core en steps. Op woensdag is mijn combinatie hardlopen en spinnen en op vrijdag is het spinnen of crossgym. In het weekend ga ik naast de etentjes met vrienden voor hardlopen, core en zumba en op maandag zit ik lekker tegen mijn man aan op de bank.

Het is maar goed dat ik van sporten houd, want in mijn werk krijg ik vaak vragen over huidverzorging en sport. Zulke vragen kan ik als schoonheidspecialiste én als sporter beantwoorden. Veel vrouwen vragen zich af of het erg is om met make-up te sporten. En het antwoord is: Ja! Ja! Absoluut! Heel slecht! Niet doen dus!

Tijdens het sporten kan je make-up zich met je zweet mengen en je poriën verstoppen. Hierdoor kan je last van ontstekingen en andere huidproblemen krijgen.
Daarom haal ik het liefst mijn make-up voor het sporten van mijn gezicht af en doe een luchtige hydraterende crème op. In de haast lukt dat niet altijd, vooral op de dagen waarop ik na mijn werk sport. Voor zulke momenten heb ik standaard de facewash van Annayake in mijn tas zitten.

Deze facewash reinigt de huid zonder deze te beschadigen. En hij schuimt lekker en geeft een schoon en fris gevoel. De creme is geschikt voor alle huidtypen. Zoals een vette huid, maar ook de normale en de gecombineerde. Het is echt een aanrader. Naast reinigen, herstelt de facewash ook de zuurgraad van mijn huid, dus ik hoef na de tijd geen lotion/tonic meer te gebruiken voordat ik mijn crème op doe. Dat is fijn anders zou ik een extra tas naar de sportschool mogen slepen.

http://stoerevrouwensporten.nl/beauty-verzorging/sporten-met-make-up/

CONTACT INFORMATIE

ZenBeautyZone

Louis Pasteurstraat 10-S
Eerste verdieping
7415 EP Deventer
BTW nummer: NL001587598B82
KvK: 08127847

Telefoon 06-29045096

E-mail info@zenbeautyzone.nl

Openingstijden schoonheidssalon:
Maandag  –  09.00 – 18.00
Dinsdag  –  Gesloten
Woensdag  –  09.00 – 18.00
Donderdag  –  09.00 – 21.00
Vrijdag  –  Gesloten
Zaterdag  –  09.00 – 17.00
Zondag  –  Gesloten